Belastingdienst

Applicatieontwikkelaar - Apeldoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-11-2019 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Apeldoorn Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto...
Functie­omschrijving
"Ik zorg ervoor dat burgers en bedrijven hun gegevens geautomatiseerd kunnen leveren aan de Belastingdienst. En als dat toch niet lukt? Dan pas ik de gegevens zo aan dat ze alsnog verwerkt kunnen worden. Daarom is bouwen en beheren van lokale applicaties mijn passie!" Martin Groenberg - Medewerker team inwinnen en beschikbaar stellen handhavingsgegevens.

Het inwinnen van gegevens van kinder- en opvanginstellingen, gastouderbureaus en wagenparkbeheerders, inclusief de administratie met eigen programmatuur? Daar richt het team inwinnen en beschikbaar stellen handhavingsgegevens zich op. Daarnaast verzorgen we ad-hocverzoeken voor het converteren en/of identificeren van gegevens met eigen programmatuur. Verder onderhouden we kleine kantoortoepassingen met jaarlijkse aanvullingen of vernieuwingen. Het verbouwen en testen van deze lokaal ontwikkelde applicaties voor externe klanten, zoals banken en verzekeraars, is van belang voor een juiste aanlevering van gegevens bij de Belastingdienst.

In jouw rol als applicatieontwikkelaar van het team inwinnen en beschikbaar stellen handhavingsgegevens draag jij hieraan bij. Jouw functie is breed: je bent actief op het beherende en uitvoerende vlak. Zo ontwikkel, beheer, onderhoud en vernieuw je applicaties . Daarnaast test je de door collega's gebouwde of vernieuwde applicaties. Tot slot analyseer en verbeter je bestaande toepassingen en processen.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Martin Groenberg? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Han van Eck op 06 - 18 60 84 67.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-diploma in een voor de functie relevante richting .
 • Je hebt meerdere jaren programmeerervaring met databases en C#, of Microsoft Access met VBA.
 • Je bent vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het speelveld tussen applicatie en exploitatie .
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met testen, SQL en webservers.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van scripttalen VBScript, ACL of SAS.

Jouw competenties?
 • Analyseren
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Zelfontwikkeling

Herken jij jezelf ook hierin?
Je bent positief-kritisch en hebt een open houding. Ook ben je nieuwsgierig en maak je jezelf nieuwe methoden en technieken snel eigen. Samenwerken vind je plezierig en je doet uit eigen beweging voorstellingen om acties op poten te zetten of problemen op te lossen. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een analytisch vermogen.

Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau schaal 10
Maand­salaris Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto)
Dienst­verbandTijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Om bedrijfseconomische redenen worden medewerkers van de Belastingdienst die korter dan drie jaar in hun huidige functie werkzaam zijn of bezig zijn met een startopleiding of inwerktraject niet als eerste in beschouwing genomen.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten) evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Willem Hofland

Vestigingsplaats

Solliciteer