Belastingdienst

Managementondersteuner Douane Schiphol Cargo - Schiphol

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-03-2020 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Schiphol Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO / Beroepssecundair on... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris €2.209 - €2.871
Functie­omschrijving
“Als managementondersteuner binnen de directie Douane Schiphol Cargo heb ik een veelzijdige en bruisende baan. Het geeft veel plezier om dagelijks zorgvuldig en proactief allerlei zaken voor de directie in goede banen te leiden!” Willeke Tops - Managementondersteuner voor de directie van Douane Schiphol Cargo.

Regiokantoor Douane Schiphol Cargo (DSC) is één van de acht regiokantoren van Douane Nederland. We zijn een moderne handhavingsorganisatie die 24/7 toezicht houdt op alle goederenstromen. Daarmee dragen we bij aan de veiligheid en gezondheid van de bevolking in Nederland en de rest van Europa. Werken voor DSC betekent werken in een dynamische omgeving!
In jouw rol als managementondersteuner (MO) ben je samen met je collega-MO’s verantwoordelijk voor de volledige secretariële en administratieve ondersteuning van de driekoppige directie. Jij weet altijd precies wat er speelt en wat de directie nodig heeft. Vervolgens speel je daar proactief op in.

Als managementondersteuner beheer je de agenda’s en voer je daarover overleg. Je beheert de e-mail, bewaakt actiepunten en pakt vervolgacties op. Daarnaast verzorg je ook de secretariële ondersteuning van diverse overleggen. En uiteraard ga je integer om met de informatie die je onder ogen krijgt.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Willeke? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Functie-eisen

 • Je hebt een mbo 3-diploma in een secretariële richting.
 • Je hebt minstens twee jaar ervaring in de ondersteuning van het hogere management (directie) in een dynamische omgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent aantoonbaar bedreven in het notuleren van vergaderingen.
 • Je hebt ruime digitale vaardigheden en hebt ervaring met en kennis van de Windowsapplicaties Word, Excel en PowerPoint.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Lotus Notes, Connect People, IBABS en ook met SAP en P-direkt.

Jouw competenties?
 • klantgerichtheid
 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • voortgangscontrole
 • flexibiliteit

Herken jij jezelf hier ook in?
Op een flexibele manier pak je taken op, zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met collega's. Je kunt anticiperen op ontwikkelingen en vragen binnen de organisatie. Daarbij ben je iemand die zaken bespreekbaar durft te maken en die goed blijft functioneren als het druk is. Je werkt accuraat, weet prioriteiten te stellen én je bent een kei in plannen en organiseren. Een enthousiaste en dienstverlenende instelling? Daar sta je om bekend. Je kunt grenzen goed bewaken en hebt integriteit hoog in het vaandel staan.


Arbeids­voorwaarden
Salaris­niveau 
schaal 6
Maand­salaris Min €2.209 – Max. €2.871 (bruto)
Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overlegd kan worden.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand via de 'solliciteer' button. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie. Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Op 22 april 2020 vinden de selectiegesprekken plaats. Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

Om bedrijfseconomische redenen worden medewerkers van de Belastingdienst die korter dan drie jaar in hun huidige functie werkzaam zijn of bezig zijn met een startopleiding of inwerktraject niet als eerste in beschouwing genomen.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten) evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Hanneke Richardson
Telefoon 06-11149936

Vestigingsplaats

Solliciteer